DELTARENT
Magyar Magyar
English English
Deutsch Deutsch
Russian Russian
Romanian Romanian
     Kezdőlap           Rólunk           Aktuális kínálatunk           Elérhetőségünk           Adatvédelem     

 

A DELTA-RENT Kft. 1999-ben kezdte működését a DELTA cégcsoport tagjaként. Cégünk fő profilja használt haszongépjárművek kis- és nagykereskedelme.

2002 májusa óta a Waberer’s csoport tagjaként végezzük tevékenységünket. A cégcsoport üzletpolitikájának egyik alapelve az ügyfelek figyelmes, gyors és jó minőségű kiszolgálása, amit cégünk működése során is igyekszünk megvalósítani.

Korábbi gépjármű értékesítési és tehergépjármű bérbeadási tevékenységünk szünetel, tevékenységünk jelenleg a cégcsoport belső tehergépjármű ügyleteinek kiszolgálása, valamint a cégcsoport személygépkocsi flottájának teljeskörű kezelése.

A cégcsoport tagok által tovább használni nem kívánt személygépjárműveket - meghatározott feltételek mellett - kollégáink között hirdetjük meg értékesítésre, részleteket a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt talál.
Amennyiben egységvezetőjétől kapott információk, illetve a hirdetmények felkeltették figyelmét, kérem az Aktuális kínálatunk menüpontban tekintse meg az értékesítésre kínált járműveinket. A belépéshez szükséges jelszót egységvezetőjétől, vagy a kiküldött Qualcomm üzenetben találja meg.

 

Powered by Truelite Corp.
Kezdőlap    ::    Rólunk    ::    Aktuális kínálatunk    ::    Elérhetőségünk    ::    Adatvédelem
DELTA-RENT Gépjármű-hasznosító Kft.
Nyomtatás Nyomtatás